1256 "Арена Имоти" продава двустаен апартамент, 72 кв. м, гр. Сопот , гр. Сопот

19500
72 m2 1 Бани 1 Спални
  • 22223
  • 321
  • 33д34
  • 4535
  • 5532
  • 22223
  • 321
  • 33д34
  • 4535
  • 5532