1284 Двуетажна къща 210 кв. м., двор 610 кв. м с търговска част, гр. Сопот , гр. Сопот

39500
210 m2 4 Спални
  • 2
  • 3
  • 3
  • 54
  • 2
  • 3
  • 3
  • 54