1154 Двуетажна, масивна, обзаведена вила с двор 300 кв. м, м-ст БОЗАЛАН, гр. Сопот , гр. Сопот

17000 лв.
40 m2 1 Спални
 • 2
 • 4
 • 6
 • 8
 • 10
 • 12
 • 16
 • 20
 • 24
 • 28
 • 2
 • 4
 • 6
 • 8
 • 10
 • 12
 • 16
 • 20
 • 24
 • 28