1158 Двустаен, напълно обзаведен апартамент, 64 кв. м, гр. Карлово , гр. Карлово

40800
64 m2 1 Бани
 • 33
 • 433
 • 43432
 • 2010
 • 123456
 • 2358
 • 25236
 • 25413
 • 33
 • 433
 • 43432
 • 2010
 • 123456
 • 2358
 • 25236
 • 25413