1193 Продава двустаен, напълно обзаведен, нов апартамент, 102 кв. м, гр. Карлово , гр. Карлово

52400
102 m2 1 Бани 1 Спални
 • 123
 • 324
 • 3454
 • т567
 • 2343
 • 54567
 • 123
 • 324
 • 3454
 • т567
 • 2343
 • 54567