1162 Двустаен, нов, луксозно обзаведен апартамент, гр. Карлово , гр. Карлово

61000
84 m2 1 Бани 1 Паркинги
 • 1254
 • 564
 • 23654
 • 6589
 • 9654
 • 9658
 • 1254
 • 564
 • 23654
 • 6589
 • 9654
 • 9658