1215 Двустаен, тухлен апартамент, 75 кв. м, гр. Карлово, ул. "Ал. Стамболийски" , гр. Карлово

29900
75 m2 1 Бани 1 Спални
 • 12
 • 121
 • 2321
 • 21432
 • 234522
 • 23456432
 • 12
 • 121
 • 2321
 • 21432
 • 234522
 • 23456432