1276 "Арена Имоти" продава многостаен, 120 кв. м, тухлен апартамент с гараж, гр. Карлово , гр. Карлово

45000
120 m2 2 Бани 2 Спални
  • 33344
  • 4434434
  • 434224
  • 2411434
  • 532413
  • 33344
  • 4434434
  • 434224
  • 2411434
  • 532413