1087 Многостаен апартамент, 117 кв. м в центъра на гр. Карлово , гр. Карлово

46500
117 m2 1 Бани 2 Спални
  • 3
  • 23
  • 3
  • 45
  • 3
  • 23
  • 3
  • 45