1145 Многостаен, тухлен апартамент, 106 кв. м, след ремонт, гр. Карлово, топ център , гр. Карлово

46800
106 m2 2 Спални
  • 2
  • 4
  • 5
  • 56
  • 123
  • 2
  • 4
  • 5
  • 56
  • 123