1132 Новопостроена двуетажна къща, РЗП 150 кв. м, двор 1400 кв. м, гр. Карлово , гр. Карлово

45000
150 m2 2 Бани 3 Спални
 • 3
 • 4
 • 25
 • 22
 • 33
 • 35
 • 3
 • 4
 • 25
 • 22
 • 33
 • 35