1156 Новопостроена, двуетажна къща, РЗП 230 кв. м, двор 800 кв. м, гр.Карлово, център , гр. Карлово

155000
230 m2 2 Бани 3 Спални
  • 1
  • 33
  • 3636
  • 2522
  • 3333
  • 1
  • 33
  • 3636
  • 2522
  • 3333