1275 Под наем чисто нов, луксозно обзаведен двустаен апартамент, гр. Карлово, топ център , гр. Карлово

450 лв.
80 m2 1 Бани 1 Спални
 • 123
 • 543
 • 123в3
 • 258741
 • 65412
 • 54321
 • 54345678
 • 533145
 • гфдс654
 • 123
 • 543
 • 123в3
 • 258741
 • 65412
 • 54321
 • 54345678
 • 533145
 • гфдс654