1289 Под наем двустаен, обзаведен апартамент, гр. Карлово, център , гр. Карлово

250 лв.
75 m2 1 Бани 1 Спални
  • 2
  • 1
  • 3
  • 545
  • 654
  • 2
  • 1
  • 3
  • 545
  • 654