1325 Под наем, тристаен, нов, луксозно обзаведен апартамент в гр. Карлово , гр. Карлово

580 лв.
97 m2 2 Бани 2 Спални
 • 231
 • 123
 • 333
 • 343
 • 3434
 • 4343
 • 231
 • 123
 • 333
 • 343
 • 3434
 • 4343