1233 Продава двуетажна къща с РЗП 180 кв. м, двор 612 кв. м, гр. Сопот , гр. Сопот

50000
180 m2 2 Спални
 • 22
 • 33
 • 4343
 • 44
 • 5443
 • 4321
 • 22
 • 33
 • 4343
 • 44
 • 5443
 • 4321