1236 Продава двустаен, 75 кв. м, луксозно обзаведен апартамент, гр. Сопот , гр. Сопот

36800
75 m2 1 Бани 1 Спални
 • 121
 • 1233
 • 3212
 • 3432
 • 321ч
 • 2341ч
 • 231ч
 • 8569
 • 121
 • 1233
 • 3212
 • 3432
 • 321ч
 • 2341ч
 • 231ч
 • 8569