1021 Продава къща, РЗП 260 кв. м, с административна част, гр. Сопот , гр. Сопот

169000
260 m2 2 Бани 2 Спални Паркинг Паркинги
 • 2
 • 4
 • 5
 • 6
 • 55
 • 66
 • 777
 • 88
 • 99
 • 989
 • 787
 • 76
 • 876
 • 65
 • 454
 • 6665
 • 432
 • 76666
 • 2
 • 4
 • 5
 • 6
 • 55
 • 66
 • 777
 • 88
 • 99
 • 989
 • 787
 • 76
 • 876
 • 65
 • 454
 • 6665
 • 432
 • 76666