1235 Продава обзаведена къща близнак, РЗП 120 кв. м, двор 120 кв. м, гр. Карлово , гр. Карлово

43000
120 m2 3 Бани 2 Спални
 • 12
 • 2563
 • 2569
 • 1458
 • 695
 • 5874
 • 6582
 • 52896
 • 12
 • 2563
 • 2569
 • 1458
 • 695
 • 5874
 • 6582
 • 52896