1318 Продава тристаен, нов, луксозно обзаведен апартамент, гр. Карлово , гр. Карлово

66400
77 m2 1 Бани 2 Спални да Паркинги
 • 1
 • 5
 • 555
 • 321
 • 222
 • 111
 • 1
 • 5
 • 555
 • 321
 • 222
 • 111