1006 Продава тухлен, многостаен, обзаведен апартамент в гр. Сопот , гр. Сопот

31500
94 m2 1 Бани 2 Спални
 • хол3
 • хол4
 • хол5
 • кухня1
 • кухня3
 • спалня1
 • спалня
 • спалня2
 • тераса
 • коридор
 • хол3
 • хол4
 • хол5
 • кухня1
 • кухня3
 • спалня1
 • спалня
 • спалня2
 • тераса
 • коридор