1307 Под наем нов, тристаен, луксозно обзаведен апартамент, гр. Карлово , гр. Карлово

470 лв.
90 m2 2 Спални
  • 23
  • 332
  • 34342
  • 242341
  • 23
  • 332
  • 34342
  • 242341