1168 Тристаен, тухлен, полуобзаведен, след ремонт, 96 кв. м, гр. Карлово , гр. Карлово

42000
96 m2 2 Бани 2 Спални
 • 22
 • 333
 • 4444
 • 555
 • 66666
 • 777
 • 77777
 • 8888
 • 22
 • 333
 • 4444
 • 555
 • 66666
 • 777
 • 77777
 • 8888