1185 Вилен имот с площ 5 000 кв. м, с малка постройка, м-т "БОЗАЛАН", гр. Сопот , гр. Сопот

13000
5000 m2
  • 121
  • 2321
  • 233
  • 121
  • 2321
  • 233