1358 "Аренa имоти" продава тристаен апартамент, ново ст-во, 95 кв. м, с мазе и гараж, гр. Карлово, широк център , гр. Карлово

85000
95 m2
  • 1
  • 2
  • 36
  • 965
  • test rotate
  • 1
  • 2
  • 36
  • 965
  • test rotate