1403 "Арена имоти" продава парцел с проект за двуетажна къща, 529 кв. м, гр. Карлово , гр. Карлово

145000
529 m2 3 Спални
  • 2
  • 44
  • 09
  • 87
  • 2
  • 44
  • 09
  • 87