1063 Под наем производствено хале , ЗП 300 кв. м, височина 10 м, гр. Сопот, главен път София - Бургас , гр. Сопот

800 лв.
300 m2
 • 2
 • 3
 • 5
 • 6
 • 8
 • 12
 • 2
 • 3
 • 5
 • 6
 • 8
 • 12