1390 Под наем промишлено помещение, РЗП 288 кв. м, гр. Карлово , гр. Карлово

650
288 m2
  • 12
  • 254
  • 568
  • 5684
  • 8569
  • 12
  • 254
  • 568
  • 5684
  • 8569