1400 Тристаен, луксозно обзаведен апартамент, 98 кв. м, гр. Карлово, център , гр. Карлово

135000
98 m2 1 Бани 2 Спални
 • 22
 • 543
 • 546
 • 434
 • 54
 • 5465
 • 5456
 • 7654
 • 65444
 • 2222
 • 64678
 • р56
 • 22
 • 543
 • 546
 • 434
 • 54
 • 5465
 • 5456
 • 7654
 • 65444
 • 2222
 • 64678
 • р56